Magunkról

Három ember vagyunk, három barát, vagyis sokkal inkább három család, feleségeink - örök társaink - és 15 gyerek, akik nem engednek ellustulni minket. Keresnünk kell és megosztani velük a létezés örömét. Saját életfelfogásunkat követve, igyekszünk a környezetünkkel barátságban élni, munkánkban értéket teremteni. Szőlőinket szeretjük, vállalkozásunkban örömmel dolgozunk. 


Hisszük, hogy a termés Isten és az ember együttműködésének eredménye. Tudjuk, szüretkor már jórészt eldőlt boraink minősége, azt megtartani igyekszünk hordóinkban, hagyományos feldolgozás után. Legjobb boraink asszonyaink nevét viselik, hirdetve ezzel is az erős családi háttér fontosságát.

A bor szimbolizálja a tökéletességet, a múlandóságot, az ember és a világ viszonyát, az ember és az ember viszonyát. Ezt keressük a borban, hogy a föld szülötte és az együtt végzett munka gyümölcse legyen. Ebből a gyümölcsből szeretnénk megkínálni mindenkit , aki saját zarándokútján örömmel időzik egy pohár bor mellet. vagy útba ejti szépvölgyi pincénket.


A bor egymás felé vezeti az embereket. Az öröm az öröm megosztásában teljesedik ki. Találkoztunk. Alkotni szeretnénk. Közösséget, magunkat,borokat. Valamit létrehozni a világból és magunkból, ami egyedi tökéletességével világítja meg a teremtés gazdagságát. Úton vagyunk Isten felé, egymás felé, a világ felé. Ez az úton levés, melyben egymásból és a világból minél többet befogadva gazdagodunk, fejet hajtva Teremtőnk végtelen szeretete előtt.

 

Pincénk neve üzenet a jó bort keresőknek, a borozással pihenőknek, a barátságot közös iszogatással ünneplőknek egyaránt.